Rolex Daytona - Fals sau nu

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Încuiat
tty

Re: Rolex Daytona - Fals sau nu

Mesaj de tty »

La poll-ul lui Bob13, sters intre timp, tin minte ca votul a fost cam 15 la 4 pentru replica. Cat de penibili au putut fi unii sa voteze ca Daytona e replica fara sa aiba nici un argument? Probabil multi au votat "replica" din pura meschinarie. Sa mai zic ceva si de "cunoscatorii" care au facut pe desteptii in thread-ul asta?

Am trecut azi pe la Horologivm cu Rolex-ul... Nu am primit certificatul de autenticitate deoarece nu era acolo persoana cu drept de semnatura. Am inteles ca va veni in vreo 2 saptamani si probabil atunci o sa am si certificatul.

Le-am dat ceasul sa se uite la el si am facut apoi si niste poze la mecanism (care este superb). Din pacate am avut la mine doar un Blackberry si mai toate pozele au iesit cam prost. Astea 2 sunt cele mai bune:

Imagine
Imagine

Cei de la Horologivm au facut si un test de presiune si unul de precizie (parca i-au zis altfel, dar am uitat termenul). La precize au zis ca este la -1.4 sec, ceea ce e OK.

Imagine
mnm

Mesaj de mnm »

Dl. tty ...dupa toata tevatura cu posturi sterse/nesterse dar re-amintite...despre acest Rolex (care pe mine ma lasa rece ...mai putin decat daca ar avea certificat de la Antiquorum ca l-a purtat Steve McQueen) cred ca datorati niste scuze in mod public colegului forumist bbcbbc pentru vorbe aruncate aiurea-n tramvai. Daca vreti sa invatati ceva ...chiar si despre Rolex (unde eu sunt tufa de Venetia)...duceti-va cu capul plecat la Nea' Petrica.
In rest numai de bine !
Homo suus fortuna faber est.
catalinus

Mesaj de catalinus »

mnm scrie:Dl. tty ...dupa toata tevatura cu posturi sterse/nesterse dar re-amintite...despre acest Rolex (care pe mine ma lasa rece ...mai putin decat daca ar avea certificat de la Antiquorum ca l-a purtat Steve McQueen) cred ca datorati niste scuze in mod public colegului forumist bbcbbc pentru vorbe aruncate aiurea-n tramvai. Daca vreti sa invatati ceva ...chiar si despre Rolex (unde eu sunt tufa de Venetia)...duceti-va cu capul plecat la Nea' Petrica.
In rest numai de bine !
Acum ori eu sunt confuz ori cineva abereaza la greu ... eu intelesesem ca acum bbcbbc se auto-suspenda doi ani ???
User
Membru Special

Mesaj de User »

cel mai bine ar fi ca toti cei implicati, dar si ceilalti useri, sa ia drept exemplu aceasta intamplare si data viitoare sa fie mai retinuti, atat in a da verdicte, cat si in a-i cataloga pe ceilalti useri ai forumului.

eu personal ii multumesc lui tty pentru pozele cu Rolex-ul sau. nu toata ziua vezi poze cu un Rolex Daytona.

si in final, va rog sa incercati sa fiti mai moderati si sa folositi cuvinte mai blande atunci cand va adresati celorlalti membri ai forumului.
cu totii suntem oameni (cu bune si rele).
Imagine
impala2328

Mesaj de impala2328 »

desi am votat ,,nu stiu,etc,, tty te felicit ptr ceas,o piesa deosebita....
Imagine
tty

Mesaj de tty »

catalinus scrie: ... eu intelesesem ca acum bbcbbc se auto-suspenda doi ani ???
Mai vedem, eu nu cred :D Acum poate sa spuna ca pozele nu sunt edificatoare, ca pot fi de la alt ceas etc. Cand o sa vina certificatul, tot nu va fi 100% sigur, ca poate fi facut in Photoshop etc. Si tot asa :lol: Se pot gasi sute de motive sa nu-si respecte cuvantul.
user scrie:eu personal ii multumesc lui tty pentru pozele cu Rolex-ul sau. nu toata ziua vezi poze cu un Rolex Daytona.
impala2328 scrie:desi am votat ,,nu stiu,etc,, tty te felicit ptr ceas,o piesa deosebita....
Va multumesc si eu.
impala2328 scrie:desi am votat ,,nu stiu,etc,, ....
"Nu Stiu" era o optiune OK.
iosiP

Mesaj de iosiP »

mnm scrie:Dl. tty ...dupa toata tevatura cu posturi sterse/nesterse dar re-amintite...despre acest Rolex (care pe mine ma lasa rece ...mai putin decat daca ar avea certificat de la Antiquorum ca l-a purtat Steve McQueen) cred ca datorati niste scuze in mod public colegului forumist bbcbbc pentru vorbe aruncate aiurea-n tramvai. Daca vreti sa invatati ceva ...chiar si despre Rolex (unde eu sunt tufa de Venetia)...duceti-va cu capul plecat la Nea' Petrica.
In rest numai de bine !
Pai stati sa inteleg (intamplator nici eu nu sunt fan Rolex dar acest aspect este irelevant):
1. tty a postat un Rolex Daytona.
2. bbcbbc a scris ca ceasul este fake.
3. tty a facut efortul - desi nu datora nimic nimanui - sa mearga cu ceasul la certificare si se pare ca este original.
In aceste conditii, cine este cel care datoreaza scuze, tty pentru ca si-a sustinut achizitia sau bbcbbc pentru afirmatii nefondate :?: Sau alfel spus, ale cui sunt vorbele aruncate "aiurea-n tramvai"... sau unii este mai egali ca altii (pe acest forum, desigur)?
bbcbbc

Mesaj de bbcbbc »

Domnilor!! va rog!! opriti-va aici.
Cei care ma cunosc,ma cunosc.Ceilalti macar au auzit de mine.
Eu sunt un OM de onoare.
Recunosc.Am gresit.Poate datorita fotografiilor de slaba calitate,poate din invidie....cine stie?
Pentru mine cuvantul tine loc de contract scris iar strangerea de mana tine loc de parafa,stampila sau cum vreti s-o numiti.
Prin urmare ma autosuspend pentru doi ani.
Ne revedem pe 01.08.2012,asta daca nu vine apocalipsa.
Rog un moderator,daca tehnic este posibil,sa inchida toate postarile mele.Multumesc. :wink:
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Parca au fost subtitlurile la filmul "Duelistii" ce am citit pina aici...http://www.cinemagia.ro/filme/the-duell ... stii-1067/
tty te admir pentru demersurile facute si pentru cerbicia cu care ti-ai aparat investitia si imaginea. Ai tinut piept cu bun simt si stoicism atacurilor unor care sunt doxati in ceasuri, si ce a fost si mai greu, ai infruntat cu eleganta si pe cei care sunt aberanti. Acum s-ar putea spune ca sunt bolnav de scenarita (de la prea multe filme vazute) dar daca ceasul tau va apare intr-o rubrica de vinzari pe varii site-uri, va fi destul de urit. Sa nu fiu inteles gresit, fiecare poate dispune asa cum pofteste de bunurile proprii, fara sa trebuiasca sa dea explicatii nimanui, (mai putin fiscului :D (si nevestii) ) , dar daca s-au scris 6 pagini si s-a polarizat atita atentie in jurul subiectului doar ca sa se atraga atentia asupra ceasului pentru un scop mercantil, ar fi foarte urit. Sper sa nu fie asa!
Pentru colegul bbcbbc care ar fi bine sa vada filmul de mai sus, cred ca este o pierdere pentru forum (si pentru noi toti) ca el sa se autosuspende. Dar citind printre cuvinte si cunoscind putina psihologie, cred ca nimeni si nimic nu va putea sa-l deturneze de la hotarirea luata, mai ales ca sunt si alte locuri unde se poate produce in pace.
Per total nu cred ca noi toti am avut de cistigat din aceasta inclestare, inafara de faptul ca am vazut niste poze a unui mecanism Daytona facute cu un telefon care tremura.
SATELLITE WAVE
Bob13

Mesaj de Bob13 »

Felicitari pentru ceas! Ma bucur ca totul este in regula! Sa il porti sanatos si sper ca intr-o zi sa il vad si eu.

Referitor la retragerea de pe forum al unui alt membru de valoare - este pacat ca acest forum mai pierde o valoare, prin postarile si plusul pe care il aduce. Consider ca isi va tine cuvantul si sper ca nu trebuie sa dovedeasca ca se autosuspenda pentru doi ani. Ma rog, nu e decizia mea...
Some people call it obsession, i call it passion.
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Dragilor, ati reusit! Va urez succesuri!
Nu-l cunosc pe tty, dar apreciez ca a tinut sa demonstreze, suficient de decent, ca are dreptate. Il cunosc pe bbc si il respect inclusiv pentru faptul ca are demnitate, onoare si responsabilitatea de a recunoaste ca a gresit. Este firesc, omeneste.
Ce n-am inteles este chibiteala jenanta, la doua capete, a unora dintre forumisti.

N-am intrat in subiect, dar nu ma pot abtine sa contribui si eu cu un epitaf:
"Nasol moment, misto coliva!"
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Alfie

Mesaj de Alfie »

Eu am votat ca este replica :wink:
Eh asta e,mai gresim si dupa atatea minciuni pe acest forum ajungem sa credem ca mintim toti.
Oricum si orice ar fi spun felicitari,mecanismul este cu adevarat superb si pozele sunt suficiente asa cum sunt pentru a demonstra asta.
Daca revine si Zar cu o demonstratie mult asteptata ma inclin si imi cer scuze.
tty

Mesaj de tty »

Poseidon scrie:tty te admir pentru demersurile facute si pentru cerbicia cu care ti-ai aparat investitia si imaginea. Ai tinut piept cu bun simt si stoicism atacurilor unor care sunt doxati in ceasuri, si ce a fost si mai greu, ai infruntat cu eleganta si pe cei care sunt aberanti.
Multumesc, Poseidon! Am incercat cat de cat sa nu fiu prea brutal in exprimare :D
Poseidon scrie:Acum s-ar putea spune ca sunt bolnav de scenarita (de la prea multe filme vazute) dar daca ceasul tau va apare intr-o rubrica de vinzari pe varii site-uri, va fi destul de urit. Sa nu fiu inteles gresit, fiecare poate dispune asa cum pofteste de bunurile proprii, fara sa trebuiasca sa dea explicatii nimanui, (mai putin fiscului :D (si nevestii) ) , dar daca s-au scris 6 pagini si s-a polarizat atita atentie in jurul subiectului doar ca sa se atraga atentia asupra ceasului pentru un scop mercantil, ar fi foarte urit. Sper sa nu fie asa!
Hahaha. Crezi ca ar putea creste valoarea Rolex-ului meu datorita acestor diuscutii? Ar fi o chestie :D Dar nu intentionez sa-l vand vreodata, no worries :)
Poseidon scrie:Per total nu cred ca noi toti am avut de cistigat din aceasta inclestare
Eu sper sa fie si ceva bun in toata povestea asta, sa ajute la sanatatea morala a forumului. Poate pe viitor altor user-i nu li se va mai spune cu asa usurinta ca au fake-uri.
bogdan_fondrea scrie:Felicitari pentru ceas! Ma bucur ca totul este in regula! Sa il porti sanatos si sper ca intr-o zi sa il vad si eu.
Poate ne-om intalni odata :) Eu iti doresc sincer sa-ti iei unul cat de curand!
Achraf scrie:Dragilor, ati reusit! Va urez succesuri!
"Reusita" i se datoreaza 99% lui bbcbbc, "meritele" celorlalti sunt mici.
Lucian Marcu scrie:Eu am votat ca este replica :wink:
Este de apreciat faptul ca recunosti.
Lucian Marcu scrie:Daca revine si Zar cu o demonstratie mult asteptata ma inclin si imi cer scuze.
Eu nu inteleg incrancenarea asta cu Zar, e o pierdere de timp.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Asta este Rolex-ul ! Greu de egalat,greu de evaluat,greu de cumparat,greu de autentificat ! Consider ca nimeni de pe acest forum nu a gresit daca a avut suspiciuni ca Rolex-ul colegului nu e autentic odata ce n-a vazut niciunul dintre noi mecanismul inainte de a merge la autentificare! Relaxativa va rog cei care a-ti considerat ca e fals! La un Rolex e omeneste sa te inseli !!!
Alfie

Mesaj de Alfie »

Zar a generat atmosfera de neincredere pe forum,daca nu ar fi fost el cu afirmatia ca are un Chronomaster atunci probabil nu aveam aceasta discutie,deh trebuie sa spunem lucrurilor pe nume...
Tu ai facut ce trebuia sa faci intr-o astfel de situatie si pentru asta ma inclin.
E curios deoarece asa cum spuneai voturile au fost covarsitor impotriva Daytona iar acum toti spun ca ei te admira ca au fost convinsi ca ceasul tau e original(desigur nu au curajul sa spuna asta atat de direct :evil: ) etc.
Adica acesti "aberanti" din randurile carora fac parte si eu/\ si care sunt trantiti acum de pereti de curajosii care au votat pro adica cei 4 rezultati din chestionarul amintit(respect) ori cei "douazeci ori asa ceva " curajosi(fata de ei am doar greata )pe care-i vedem acum cu" gura mare",oricum fac calculul rezultatul nu e corect :twisted:
Domnilor plini de curaj atmosfera a fost vinovata pentru aceasta disputa,nu mai faceti "politica romaneasca" pe forum.
Extraordinar curajosilor priviti lumea in fata nu stati in cor :wink: si inganati 'invingatorul"
Dupa razboi...multi viteji se arata.
Si revenind la ceas ,eu astept un review ,imagini etc. esti probabil unii dintre primii su putinii care au la noi un Daytona cu in house crono si poate sa povesteasca despre el in graiul romanesc.
Încuiat