Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Apoi ca sa lamuresc problema, cred ca este obligatia mea sa spun :
Pentru Priam : "Da acela este ! (cate 420 crezi ca sunt la noi ? )
Pentru Claudiu : Acest ceas a fost vazut de mai multi, printre care si subsemnatul la targul de antichitati, a fost cumparat de subsemnatul cu ideea de a-l reconditiona si apoi dat lui constantin (cu siguranta constantin se va bucura mai mult de el decat mine si ii va da mai multa atentie) ... cam asta e povestea pe scurt ... sper sa nu fi deranjat pe nimeni ca am spus-o ...
Dupa ce va fi gata si vom avea ceva mai multe poze cu el, inclusiv cadran si intreg ... daca am acceptul actualului posesor (constantin) voi arata cum era cand a ajuns la Claudiu ...
Oricum pot recunoaste ca ma bucura mult faptul ca e pe drumul cel bun !
Edi, mirarea si uimirea mea sunt, zic eu, justificate! Stiu ca nu prea sunt multe 420 in Romania, eram aproape sigur ca e vorba de acel exemplar, si de aici rezulta si uimirea mea...
Oricum vroiam sa te rog sa pui poze cu el sa vedem cum arata inainte.
Eu am facut niste poze mai slabe.
Claudiu ma intrebat daca mai am poze dinainte, ca el a uitat sa-i faca.
Da! Chiar imi parea rau sa nu am poze de dinainte,ca sa am un termen de comparatie.In general fac aceste poze,pentru a sti cu o alta ocazie ce s-a facut la el etc.Sunt pentru arhiva mea personala.
Multumesc.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Le-am studiat,si tin sa-ti multumesc inca o data pentru ele.Le-am salvat pe CD.
Daca cineva considera ca acest topic nu-si are locul aici,sunt deacord cu a fi sters.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people