Identificare Rolex

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
Razvee

Re: Identificare Rolex

Mesaj de Razvee »

gherghin nicolae scrie: Omega Moon , dupa ce am cautat eu pe net este cu 861 . Este un mecanism bun , insa departe de a fi Rolex .
Iar Omega noi ...e plin , si imi mentin parerea ca sint pe un palier mai jos decit acel Rolex si nu altul sau altele .
Potrivit Uhren Exclusiv, Rolex s-au produs în 2012 fix 750 000 de ceasuri. Spre comparație, Lange vreo 12 000, Patek 40 000, Nomos 15 000, Zenith, campioni, ce mai, 100 000. Omega, vreo 400 000. Unde-i exclusivitatea Rolex?

Sunt absolut uimit cum un brand poate ecplipsa uneori orice altceva.

Propun o întrebare, care e cel mai scump Rolex vândut vreodată?

Produce Rolex ceasuri cu tourbillon? (Paranteză, Omega da!, chiar cu tourbillon central, o raritate.)

Cu ce ar fi mai presus un 3135, și aici vreau argumente concrete, cuantificabile, date tehnice, decât un calibru 100 de la Glashutte Original? (Că dacă invocam Epsilon de la Nomos, poate eram acuzat de subiectivism.)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

"Cand discuti cu cineva, ia-l sub unul din aceste tri aspecte: ca superior, ca inferior si ca egal cu tine. Este superior ? Sa-l asculti si sa-l urmezi ! Este inferior ? Sa-l inveti ! Este egal ? Sa fii intr'un cuvant cu dansul. Si asa ai scapat de galceava ". :idea: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Peste Rolex astazi, sunt multe marci consacrate Vacheron Constantin,Patek P.,Breguet,Audemars Piguet,Jaeger Le Coultre,Girard Perregaux si multe altele,ca sa nu mai vorbim de marcile exclusiviste Daniel Roth,Roger Dubuis,Parmigiani,Hublot etc, dar care din acestea m-ai fabricau in anii 70,80 mecanisme? Marcile care au supravietuit au trecut pe quartz, nu insa si Rolex de aici notorietatea sa, au ramas de neclintit intr-o perioada in care foarte multe marci peste Rolex au dat faliment sau, au trecut pe quartz! Da tourbillon-ul este o arta, dar el apartine haut orologeriei, iar aici Rolex nu se incadreaza. De ce?, Pt. ca nu si-o doreste! Are o ''faima'' cistigata in timp greu de egalat chiar si de mecanismele cu tourbillon. Cite persoane care poarta un ceas la mina decent au auzit de tourbillon? De Rolex stiu toti! Va trece multa vreme pina cind steaua Rolex va apune dpdv al notorietatii in fata artei orologere.
mephystoescobar

Mesaj de mephystoescobar »

Am rezolvat-o, mi-am luat omega speedmaster, pur si simplu ca ma reprezinta mai mult si imi place mai mult cum sta la mana. Multumesc oricum tuturor pentru sfaturi.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Felicitari pentru achizitie si sa-l stapaniti sanatos!

Cred ca, luand in calcul toate cunoscutele si necunoscutele din aceasta
ecuatie, ati luat cea mai buna decizie!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
mephystoescobar

Multumesc.
Razvee

Mesaj de Razvee »

Felicitări, să-l purtați sănătos, poate adăugați și o fotografie ca să se încheie frumos acest topic.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

Felicitari, nu o sa fiti dezamagit!
Asteptam poze
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
mephystoescobar

http://i49.tinypic.com/2hnuxrn.jpg

http://i45.tinypic.com/95mqhh.jpg

Va multumesc la toti, eu cred ca am facut alegerea corecta.
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Sa va bucurati de el!
Omega e una din marcile preferate ale Swatch, asa cum spunea regretatul Nicholas Hayek: ''am Blancpain, am Breguet, am Omega...''
vasiledincu

Mesaj de vasiledincu »

alin-stefan scrie:Peste Rolex astazi, sunt multe marci consacrate Vacheron Constantin,Patek P.,Breguet,Audemars Piguet,Jaeger Le Coultre,Girard Perregaux si multe altele,ca sa nu mai vorbim de marcile exclusiviste Daniel Roth,Roger Dubuis,Parmigiani,Hublot etc, dar care din acestea m-ai fabricau in anii 70,80 mecanisme? Marcile care au supravietuit au trecut pe quartz, nu insa si Rolex de aici notorietatea sa, au ramas de neclintit intr-o perioada in care foarte multe marci peste Rolex au dat faliment sau, au trecut pe quartz! Da tourbillon-ul este o arta, dar el apartine haut orologeriei, iar aici Rolex nu se incadreaza. De ce?, Pt. ca nu si-o doreste! Are o ''faima'' cistigata in timp greu de egalat chiar si de mecanismele cu tourbillon. Cite persoane care poarta un ceas la mina decent au auzit de tourbillon? De Rolex stiu toti! Va trece multa vreme pina cind steaua Rolex va apune dpdv al notorietatii in fata artei orologere.
Domnule, o postare mai plina de "tampenii" rar mi-a fost dat sa citesc!
Hublot, marca exclusivista? Haida-de, poate doar prin privinta pretului!
De Rolex Oysterquartz ati auzit?
"Esti prost si vrei sa te remarci?
Aprinde proiectoarele de ceata!
Esti cel mai prost si vrei sa se stie asta?
Aprinde si stopul de ceata!"
razvyy

Mesaj de razvyy »

alin-stefan scrie:Peste Rolex astazi, sunt multe marci consacrate Vacheron Constantin,Patek P.,Breguet,Audemars Piguet,Jaeger Le Coultre,Girard Perregaux si multe altele,ca sa nu mai vorbim de marcile exclusiviste Daniel Roth,Roger Dubuis,Parmigiani,Hublot etc, dar care din acestea m-ai fabricau in anii 70,80 mecanisme? Marcile care au supravietuit au trecut pe quartz, nu insa si Rolex de aici notorietatea sa, au ramas de neclintit intr-o perioada in care foarte multe marci peste Rolex au dat faliment sau, au trecut pe quartz! Da tourbillon-ul este o arta, dar el apartine haut orologeriei, iar aici Rolex nu se incadreaza. De ce?, Pt. ca nu si-o doreste! Are o ''faima'' cistigata in timp greu de egalat chiar si de mecanismele cu tourbillon. Cite persoane care poarta un ceas la mina decent au auzit de tourbillon? De Rolex stiu toti! Va trece multa vreme pina cind steaua Rolex va apune dpdv al notorietatii in fata artei orologere.
Iar m-ai mai dat pe spate... Sau mai m-ai dat ... cum este corect oare?
Mare grija, scriem LeCoultre legat, fara spatiu....
gherghin nicolae scrie:Probabil de asta si sint atit de bine cotate, vindute , furate , copiate ...sau mai stiu eu ce vreti voi .
Pai Seiko si Orient depasesc Rolex la capitolui copii! Komandirkie a fost o marca copiata des, sa fie notorietatea de vina?
Am avut si eu doua ceasuri Rolex, un Air King si un Orange Hand. Recunosc ca am avut ceva emotii in prima saptamana, insa ceasul a sfarsit prin a fi purtat in borseta sau uitat pe mobilier!
Insa am avut si un IWC Yacht Club vintage, in 18k. L-am purtat de 2 ori, eram intepat la masa, parca aveam o branula pe mana. Puneam ceasul in cutie, iar cutia o asezam in spatele raftului. Orin in alt colt al mobilierului, ferit de orice soc. Asemenea trairi am mai avut la primul ceas Omega NOS.
Pentru mine, Rolex se apropie in banalitate de Orient Mako. Sau de un Seiko Orange Monster (bleeah). As spune ca si de Seiko 5 se apropie. Desigur, difera enorm fiabilitatea, materialele folosite, prestanta.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
razvyy

Mesaj de razvyy »

valentin1234 scrie: Preturile sunt ok, nimic de zis, dar......sa nu confundam tehnicile de vanzare cu.....prefectura.
valentin1234 scrie:[
Exact asta e legatura dintre sula - as spune eu - si prefectura.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl0CmfZNeWM
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Al doilea citat nu e din "mine"! Fii te rog mai explicit, pentru ca nu inteleg nimic din mesajul tau :oops:
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

valentin1234 scrie:Al doilea citat nu e din "mine"! Fii te rog mai explicit, pentru ca nu inteleg nimic din mesajul tau :oops:
:lol:
Reformuleaza cu "stampila primariei" !!
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Scrie răspuns